piatok 23. marca 2012

Starting something new

Dovoľte mi, aby som sa prestavila. Moje meno je Denisa a chcem skúsiť niečo nové. Môj čas prišiel, tuším som už psychicky dozrela na začatie pre mňa novej etapy - blogu. Je to veľká výzva nakoľko niečo také neslýchané ako blog je na tomto našom malom Slovensku ešte neprebádaná kapitola. 


Blog by som chcela viesť smerom, ktorý možno nebude taký ako pravý blog má vyzerať. Chcem rozoberať rôzne témy s nádychom úvahy, ktoré pre mňa majú hlbší význam, no samozrejme aj móda a štýl nestratia svoje miesto. :-) Chcem povedať, že založenie blogu som plánovala dlho a ten kameň sa pomaly pohýna tak mi prepáčte ak blog nebude vyzerať dokonalo. Som nováčik a dúfam, že to pochopíte a nebudete ma odsudzovať. :-)


Nakoniec by som dodala, že pridávam svoju fotku, aby ste mali predstavu ako vôbec vyzerám. Ja osobne dobrý fotoaparát nemám, tak nečakajte nejaké strely že vám fotky  vyrazia dych :-D ! Musím dodať že nie som fotogenický typ a celkovo sa nerada fotím. Stále dúfam, že túto moju bariéru zbúram (zatiaľ sa to veľmi nedarí) a fotky pôjdu ako po masle. :-) Nejdem ďalej zdržovať. Tak toto je pár mojich fotiek. 


Enjoy!


                   S mojim miláčikom menom Gucci. 
             Jedna z aktuálnejších, aj keď mám svetlejšie vlasy. 


Pekný deň prajem :-) O nejakú chvíľu sa budem snažiť ozvať znovu!

6 komentárov:

  1. Nie si fotogenická? Deniska neviem či je to pekné klamať hneď v prvom príspevku :( :D budem ti držať palce aby sa ti to tu rozbehlo ako po masle :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. veď ja neklamem :-( musím spraviť 100 fotiek aby bola jedna dobrá :-/ takže tým som usúdila že nie som fotogenická :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ten je náááádhernej, takovej roztomilej čumáček :) pozdravuj ho :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :-)) áno je veľmi zlatučký a poslušný našťastie :-) určite by ti poslal pusinky keby mohol :-D rád sa bozkáva :-)

      Odstrániť