streda 6. februára 2013

My bad story

Ahoj dnes by som Vám chcela vyrozprávať a zdokumentovať jednu príhodu čo sa mi stala asi pred dvomi týždňami. Pri robení make-upu si zvyknem už dlhé dlhé roky špendlíkom alebo ihličkou oddeľovať zlepené mihálnice. Pri robení tejto činnosti som ale zbadala niečo pútavé v televízii. A bolo to. Pich, špendlík v očku, zrazu nastalo maximálne slzenie v oku, štípanie rezanie a bolesť. Po cca 20 minútach to všetko prešlo, samozrejme som sa domaľovala. Pozriem, a zrazu nevidím resp. vidím len rozmazane na to oko. Tak moja cesta smerovala na očné kde mi povedali, že moja rohovka je poškodená a že tam mám rez ako nožíkom. V sekunde mi oko odmaľovali, zalepili cez polku hlavy. To som naozaj nečakala, bola som riadne z toho nešťastná, prišla som si ako retard. Takto som to musela mať minimálne dva dni. Cesta z očného bola "zaujímavá" keďže na druhé zdravé oko vidím no nie do diaľky. Samozrejme sa muselo maximálne šmýkať a ja som "nečakane" spadla na zem a priateľ bol taký zlatučký, že sa mi ešte aj smial. Sranda bola keď som po dvoch dňoch bola na brigáde kde som nevidela skoro nič :-D. Dnes som už ako tak v pohode a čo-to aj vidím. Prikladám fotodokumentáciu. Nech sa páči, enjoy!

P.S. Okuliare som musela a stále musím nosiť aby sa mi náhodou niečo nedostalo do oka.



Toľko moja skúsenosť, ak si myslíte že už to nikdy nebudem robiť (s ihlou) mýlite sa :-) jednoducho si len dávam väčší pozor. Zajtra sa môžete tešiť na ďalší príspevok, kde vám ukážem pár fotiek s mojimi kočkami! Máte sa na čo tešiť.
Denise :-)

7 komentárov:

  1. .. nepríjemné, ale tak prajem aby sa ti očko čo najskôršie uzdravilo *.*

    OdpovedaťOdstrániť
  2. fúha. . to muselo byť dosť zlé.
    ale tak nech sa ti to dá rýchlo do poriadku :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :-) ďakujem aj ja dúfam :-)) myslela som že to hojenie pôjde rýchlejšie ale čo už :-)

      Odstrániť
  3. no ještě,že to dopadlo tak dobře!nejhorší je,že já si taky dřív řasy oddělovala špendlíkem!ani nevím proč,ale už to nedělám a ani s tím znova nezačnu :D tvůj popisek cesty z nemocnice je skoro stejný jako můj před lety kdy jsem byla vyřezávat ječné zrno!oko zalepili,obvázali celou hlavu a bylo...vypadala jsem jako debil skoro nic neviděla a šla jsem sama! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. O to horšie, že si išla sama :-D ale zas aspoň sa ti nemal kto smiať :-D je to naozaj zlý pocit aspoň už viem že v tom nie som sama v tých mizerných pocitoch :-) a že niekto niečo podobné zažil :-D a najlepšie je že všetci ľudia sa na teba musia samozrejme pozerať dobre že nie s otvorenými ústami :-))

      Odstrániť
  4. fúha nepríjemný zážitok. Ale snád to už máš v poriadku...

    OdpovedaťOdstrániť