utorok 12. februára 2013

Meeting with my girls!

Ahoj :-) mala som sa s Vami podeliť o fotky zo Silvestra ale bohužiaľ môjmu priateľovi nešiel internet a tie fotky sú práve v jeho počítači čiže sa mi nedalo pridať post. Neviem prečo som si tie fotky neskopla na usb a jednoducho ich pridala doma, záhada je na svete. Čo už... Dnes Vám ale prinášam pár fotiek, z akcie minulého týždňa. Kvalita nie je dobrá a neviem prečo nedokážem vymazať červené oči, to prosím vnímajte ako detail. Dôležité ale je, že sme sa poriadne zabavili. Nech sa páči, enjoy!



To sú kočky, ktoré sú moje bohužiaľ už bývalé spolužiačky a stretávam sa s nimi len letmo čo je dosť smutné, ale takto to chodí. Ďalšia vec je, že ostatné fotky sú tak povediac ... zvláštne? divné? šialené? choré? neviem ako to správne nazvať. Ja mám takú potrebu robiť na každej fotke nejaký ksicht, je jedno či som triezva alebo nie, aj keď v tomto prípade to tak asi nebolo. :-D Mám tendenciu škúliť na každej fotke. Ponúkam ešte zopár na zasmiatie. Štve ma, že nemám normálne fotky? Čo budem ukazovať deťom? Nevadí, snáď nabudúce. :-D



Verte mi, že tieto sú ešte v pohode. Na ostatné nemám odvahu :-D Môžete si aspoň všimnúť môj make-up, ktorý som zvolila na túto príležitosť. Bol len taký jemný nakoľko som mala aj okuliare kvôli môjmu "vypichnutému" oku. :-) Dúfam, že som Vás potešila takými "krásnymi" fotkami a nabudúce môžete očakávať recenziu! :-) 
Denise

6 komentárov:

  1. Máš nádherné oči! A hlavně ty řasy, to jsou Tvoje nebo nalepovací? :)
    Тнє ∂ιαяу σƒ ριєяєттє

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ďakujem veľmi pekne :-) tieto konkrétne mám nalepené trsy :-) aj keď sa musím priznať že mám dosť dlhé mihálnice aj bez toho ale ja to používam kvôli efektu zhustenia rias :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Odpovede
    1. :-) my sme väčšia grupa len sme neboli kompletné :-)

      Odstrániť
  4. Makeup super, ale takové ksichty, wow, to jsi přebornice:-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. haha a to som vybrala ešte také čo by som sa najmenej hanbila za ne :-D

      Odstrániť