utorok 5. februára 2013

I´m back !

Ahoj milé baby, po dlhom "odmlčaní", ktoré bolo sprevádzané nielen problémami so zdravím, ale mala som aj kopec povinností, čo sa týka školy nakoľko som na výške a nejak ma to zaťažovalo ale celkovo som nemala potrebu "sa ukazovať" na blogu. No v tomto čase tá potreba zas prišla a ja by som vám v prvom rade poukazovala nejaké novinky z môjho života! :-) Napríklad, mám kratšie vlasy, nové tetovanie, dostávam sa do formy cvičením, čo je BTW moje nové hobby, o ktorom asi budem dosť písať, ďalej mám poškodenú rohovku (:-D) ale o tom potom, a druhý semester na krku. Určite som na nejaké veci zabudla ale chcela by som sa touto formou ospravedlniť za môj "emočný, blogový útlm" a pozvať vás opäť sledovať môj blog.

Na začiatok by som Vám chcela predstaviť moju veľmi dobrú kamarátku Mišku, ktorá má nielen neskutočný štýl ale aj zlato v rukách v podobe fotografovania, a medzi rečou je aj expert na menenie tém (:-D). Poznám ju už veľmi veľmi dlho, veľa sme si odžili a jej nová vášeň je fotografovanie. Založila blog a týmto Vám ju predstavujem skrz fotografie, ktoré som s ňou nafotila. Bolo to už dávnejšie, čiže to nie sú aktuálne fotografie. Nech sa páči, enjoy!








Klikni sem a pozri si jej začínajúci blog! :-)

Tak čo hovoríte na fotky? A to nie je všetko, spravila ešte aj krajšie iných báb, len ja nie som tak fotogenická :-D I´m sorry!

Teším sa, že sa do toho zase púšťam, a v priebehu týchto dní Vám postnem aj pár fotiek, čo sa dialo! Zatiaľ dúfam, že sa Vám bude tento príspevok páčiť a zároveň, že podporíte moju kamarátku Mišku. Prajem Vám príjemný večer kočky! :-) 
Vaša Denise :-) 

4 komentáre: