pondelok 2. apríla 2012

incredible taste!

Keďže v poslednom čase som dosť vyťažená všetkým, čo sa týka maturity a učenia, dnes som si pre vás pripravila malý typ na spestrenie chuťových buniek. Táto drobná delikatesa je vhodná na párty s priateľmi, rodinné oslavy alebo len tak pre radosť. Ja osobne si túto pochúťku užívam pravidelne s priateľmi, pri rôznych našich oslavách či kadejakých stretávkach! :-) "Nakazila" som touto pomazánkou už veľa ľudí, na čo som patrične pyšná, lebo túto pochutinku treba šíriť ďalej.

KRABIA POMAZÁNKA

potrebujete: Krabie tyčinky (jedno balenie) nájdete ich pod názvom surimi tyčinky..väčšinou krabie tyčinky nič nemajú z kraba, ale to je vedľajšie :-) (cena do 1,50€)


HELLMANN´S-Majolenka starej mamy (cena do 1,30€)
Biely jogurt (cena do 0,80€)

Postup: Krabie tyčinky zbavíme fóliového obalu. Dáme si ich do misky a vidličkou ich po jednom pretláčame na pásiky alebo menšie časti. Pridáme majolenku a jogurt. Zmiešame všetko dokopy a necháme v chladničke chvíľu odpočinúť. (Pre nedočkavcov ako som ja to môžete zjesť aj hneď.:-D) Rožky nakrájame na krúžky a vychladnutú pomazánku vo väčšom množstve natrieme na "očko". Na vrch pridáme nakrájané konzervované alebo aj nekonzervované mandarínky (poprípade hrozienko, každý podľa chuti) a servírujeme. A konečne to najlepšie.. PAPÁME :-))

To je krása! Fotku som si požičala od mojej veľmi dobre kamarátky Aďky, ktorú som tiež  "nakazila" , nakoľko ja fotku  vlastnú nemám. :-)
A takto vyzerá dielo hotové mňam! No čo, skúsite? :-) Ja sa už veľmi teším na nedeľu, kedy budem túto famóznu chuť vychutnávať na jazyku! Ak ju skúsite, dajte vedieť či sa podarila! :-)
Denise

10 komentárov:

  1. fiha, tak toto som este nikde nevidela, ale vyzera to fakt dobre..

    www.mysweetstrawberries.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. chutí to lepšie ako to vyzerá :-) smelo odporúčam :-)

      Odstrániť
  2. Ja som jedna z tých, ktorí boli nakazený touto skvelou chuťou ! Určite radím vyskúšať! Aj keď som si nevedela predstaviť krabiu pomazánku v spojení so sladkou mandarínkou od vtedy to bez mandarínky už ani nejde ! :)

    Ľahká príprava = skvelá chuť ! DOBRÚ CHUŤ :)

    http://lamodetoujoursavecnous.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to čo je zvláštne je väčšinou aj veľmi chutné :-))

      Odstrániť
  3. I did not know about ur blog and is soo cute! thanks for ur sweet coment on my blog! what about following eachother?

    www.meryswardrobe.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. sweet coment for sweet girl :-) iam your new follower! :-))

      Odstrániť
  4. Hned jak bude příležitost, tak se na tu dobrotu pustím :) Jsem zvědavá, jak to bude chutnat :) děkuju moc za tip.
    Jinak pevný nervy s učením! :)
    Moc pěkný blog, stávám se novým followerem :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. určite naplno odporúčam :-) a ďakujem veľmi pekne, je toho naozaj veľa toho učebnia myslím :-) zlatučká si a ešte taz ďakujem :-)

      Odstrániť
  5. yummie, that looks so delicious!
    X

    OdpovedaťOdstrániť